Repasovaná turba

Naše oddělení TurboSV specializující se na repasi turbodmychadel je složeno z bývalých pracovníků vývoje a konstrukce společnosti Honeywell (Brno). Kvalitní technologické zázemí a více než 15 let zkušeností z oblasti vývoje a konstrukce turbodmychadel v Brněnské laboratoři transformujeme do repasí. Arzenál vědomostí z oblasti termodynamiky, rotodynamiky, vibroakustiky, progresivních materiálů a pokročilých výrobních technologií nám umožňuje zrepasovat téměř jakékoliv turbodmychadlo.

Díky preciznosti a zkušenostem jsme stálými partnery nejen autorizovaných a nezávislých autoservisů, ale také dánské společnosti Falc a.s. (poskytovatel zdravotní a hasičské služby).
 
Od roku 2019 náš sortiment repasovaných turbodmychadel pro maloobchodní prodej čítá téměř 750 typů převážně na vozidla Volkswagen Group, Group PSA a další.
Kromě repasování a prodeje turbodmychadel jsou naši zaměstnanci kvalifikováni pro poskytnutí technické podpory a expertních znalostí.
 
Značku TurboSV budujeme na moderních technologiích, originálních dílech a výrobních procesech realizovaných v České republice. Jen tak můžeme zaručit nejvyšší kvalitu, kterou několikrát ročně ověřujeme přímo u našich partnerů (autorizovaných servisů).